Ένα από τα δείγματα ηγετικής ικανότητας είναι η δυνατότητα να αναγνωρίζεις ένα πρόβλημα προτού γίνει επείγουσα κατάσταση. Arnold H. Glasow, 1905-1998, Αμερικανός γνωμικογράφος

Η Μίλαν προσφέρει διετές συμβόλαιο σε Μπόατενγκ

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ έχει στα χέρια του πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν, αντί 15 εκατ. ευρώ. Ο Γερμανός διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα, ώστε να φύγει από την μπουντεσλίγκα, καθώς ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου πως δεν θ’ ανανεωθεί το συμβόλαιο του, που λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο Στέφανο Πιόλι τον θέλει στην ομάδα του και ζήτησε από τη διοίκηση της Μίλαν να εκκινήσει τις επαφές για την απόκτηση του.
Η ομάδα της Βαυαρίας έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Ιανουάριο, ώστε να ενισχύσει τα οικονομικά της, που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού. Ο 32χρονος Μπόατενγκ έχει 76 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας και τη φετινή σεζόν δεν έχει θέση στη βασική ενδεκάδα της Μπάγερν, λόγω της επιστροφής του του Νίκλας Σίλε, μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Μάλιστα σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ τις επόμενες εβδομάδες ο Μπόατενγκ αναμένεται να δώσει τα χέρια με τη Μίλαν, σε μια προφορική συμφωνία, ενόψει Ιανουαρίου.

 

Δ. Καρακώστας