Οι πεποιθήσεις όπως όλα τα κινούμενα σώματα ακολουθούν τη διαδρομή της ελάχιστης αντίστασης. Samuel Butler, 1835-1902, Άγγλος συγγραφέας

Η Μίλαν προσβλέπει σε ομόφωνη λύση για επανέναρξη

28 Μαρτίου, 2020

Η επανέναρξη των προπονήσεων στις τάξεις της Μίλαν αναβλήθηκε «για ημερομηνία που θα οριστεί», όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Λομβαρδίας, που ελπίζει ότι θα βρεθεί «ομόφωνη λύση με τις άλλες ομάδες της Serie A», με ύψιστη προτεραιότητα και προσοχή στην υγεία όλων.

Η Μίλαν, που είχε ήδη αναστείλει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες τουλάχιστον ως τις 3 Απριλίου, ζητεί από τις υπόλοιπες ομάδες να επιστρέψουν στις προπονήσεις και να ξαναπαίξουν μόνο όταν εξασφαλιστούν επαρκείς όροι ασφαλείας, που ορίζονται από τις διατάξεις των ιατρικών ιδρυμάτων.

Επίσης, οι «ροσονέρι» υπογραμμίζουν ότι η επανάληψη του πρωταθλήματος θα πρέπει να διεξαχθεί υπό τις ίδιες συνθήκες για όλους τους συλλόγους της Serie A. «Η Μίλαν είναι στο πλευρό όλων των Ιταλών για να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση και θα συμβάλει στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Read previous post:
Επιβραδύνεται ο ρυθμός εμφάνισης κρουσμάτων στην Κίνα

Κρατικά κινεζικά μέσα ενημέρωσης κάλεσαν σήμερα τους πολίτες να παραμείνουν σε επιφυλακή για τον κορονοϊό, καθώς τέθηκαν σε ισχύ περιορισμοί...

Close