Όταν ένα έθνος βρίσκεται σε πτώση, όταν μια κοινωνία καταρρέει, μια παράμετρος να βρεθεί πάντα: έχουν ξεχάσει από που έρχονται. Έχουν χάσει επαφή με αυτό που τους ένωσε στην αρχή. Carl Sandburg, 1878-1967,  Αμερικανός ποιητής

Η Μήλος θα αποτελέσει για άλλη μία χρονιά έναν από τους σταθμούς του Ράλλυ Αιγαίου

24 Μαΐου, 2019

 

Η όμορφη Μήλος θα αποτελέσει για άλλη μία χρονιά έναν από τους σταθμούς του ιστορικού ιστιοπλοϊκού αγώνα «Ράλλυ Αιγαίου», που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η 56η διοργάνωση και το «νησί της Αφροδίτης» θα υποδεχτεί δεκάδες ιστιοπλόους.

 

Ο ΠΟΙΑΘ, χάρη στην καλή συνεργασία που έχει με τη Δημοτική Αρχή και ιδιαιτέρως με τον δήμαρχο Γεράσιμο Δαμουλάκη, επέλεξε και πάλι ως έναν από τους σταθμούς το όμορφο νησί των Κυκλάδων. «Το Ράλλυ είναι μία πολύ μεγάλη διοργάνωση που προάγει τον αθλητισμό και τον θαλάσσιο τουρισμό. Χάρη στο Ράλλυ και τον τοπικό ιστιοπλοϊκό όμιλο πολλά παιδιά αποφασίζουν να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα. Στο νησί μας θα έρθουν δεκάδες ιστιοπλόοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, γίνονται πρεσβευτές του νησιού μας και ενισχύουν την τοπική οικονομία», δήλωσε ο δήμαρχος Γεράσιμος Δαμουλάκης.

 

Ο στόλος του «56ου Ράλλυ Αιγαίου» θα αποπλεύσει από την Αστυπάλαια με προορισμό τη Μήλο, στις 24 Ιουνίου. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει σχεδιάσει να πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της παραμονής των αγωνιζομένων στο νησί διάφορα αθλητικά events. «Όπως κάθε φορά σε συνεργασία με τον ΠΟΙΑΘ θα διοργανώσουμε διάφορες εκδηλώσεις, και με την απονομή των μεταλλίων θα περάσουμε την εικόνα της ωραίας φιλοξενίας που μπορεί να προσφέρει το νησί μας. Επίσης το «Ράλλυ Αιγαίου» έχει υιοθετήσει την καμπάνια  «Take Me Home», της προσπάθειας  για την επιστροφή της «Αφροδίτης της Μήλου» στο νησί της»

Read previous post:
Όταν η τέχνη ομορφαίνει τη διαδικασία της μάθησης μέσα από την πρωτοβουλία ενός πατέρα

Του ανταποκριτή μας Β. Λωλίδη Όταν η μάθηση αναπτύσσεται μέσα σ’ ένα περιβάλλον όμορφο, όπου οι ψυχροί λευκοί τοίχοι των...

Close