Αυτό που είναι σημαντικό δεν είναι να είσαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος, αλλά να είσαι αποφασισμένος. Jean Monnet, 1888-1979, Γάλλος οικονομολόγος, πατέρας της ΕΕ

Η μεσογειακή ταυτότητα στο φεστιβάλ ντιζάιν Materia 2019

17 Σεπτεμβρίου, 2019

Κοινός τόπος των έργων που θα επιδειχθούν στο τετραήμερο φεστιβάλ ανεξάρτητου ντιζάιν Materia 2019 είναι η μεσογειακή ταυτότητα: κάτι που εμπνέει τους δημιουργούς να πάνε πέρα από την παραγωγή και την κατασκευή και να βρεθούν, θεματικά, κοντύτερα στη θύμηση και το βίωμα.

Μετά από την επιτυχία των τριών προηγούμενων, το φετινό φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό συγκρότημα Σαν Τζοβάνι, στο Καταντζάρο, την πρωτεύουσα της Καλαβρίας.

«Πλέον, δεν μιλούμε για αντικείμενα αλλά για κόσμους και δημιουργούς που φαντάζονται» τόνισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, Αντόνιο Αρικό. «Τα τεχνουργήματα δεν είναι, πια, οι αληθινοί πρωταγωνιστές αλλά απλά εργαλεία που μας επιτρέπουν να επικαλεστούμε και να υλοποιήσουμε ευρύτερα θέματα» πρόσθεσε.

Read previous post:
Μεικτή επιτροπή κυβέρνησης-ΣΕΒ για την προώθηση λύσεων στα θέματα της βιομηχανίας

Δεν υπάρχει λόγος πανικού ή αποσταθεροποίησης της αγοράς, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, σε ερώτηση για την...

Close