Οι εταιρείες ανησυχούν υπερβολικά για το κόστος να κάνουν κάτι. Αυτό που πρέπει να τους ανησυχεί είναι το κόστος να μην κάνουν - Philip Kotler

Η Mercedes παρουσίασε το Vision Simplex Concept

16 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Mercedes, παρουσίασε το Vision Simplex Concept Vision, μια μελέτη που ενσωματώνει την κληρονομιά και το μέλλον της μάρκας. Σύμφωνα με την εταιρία, συμβολίζει τη μετάβαση σε μια νέα εποχή σχεδιασμού και τεχνολογίας. Ταυτόχρονα είναι ένα αφιέρωμα στην ιστορική κληρονομιά και τη γέννηση της πολυτελούς γερμανικής μάρκας.

 

Την άνοιξη του 1901, την εβδομάδα των αγώνων στη Νίκαια της Γαλλίας, ένα αυτοκίνητο με σχεδίαση που δεν είχε εμφανιστεί μέχρι τότε, πηρέ θέση στην αφετηρία. Το αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, είχε αναπτύξει η Daimler-Motoren-Gesellschaft, με την εισήγηση του οραματιστή Emil Jellinek. 
Το Mercedes 35 PS, το οποίο πήρε το όνομά του από την κόρη Mercedes του Jellinek, εμφανίστηκε με μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική οχημάτων και κυριάρχησε στις διοργανώσεις.
Το νέο πρωτότυπο Vision Simplex Concept, θυμίζει αυτό το ιστορικό μοντέλο. Είναι ένα διθέσιο με ελεύθερους τροχούς, που επιτρέπει την επαφή του οδηγού και του συνοδηγού με τη φύση. Η πολυτέλεια είναι εμφανής στις πολυάριθμες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το ρολόι στο ταμπλό οργάνων, οι βίδες και ο σχεδιασμός των ιμάντων.

Read previous post:
Το κοινό που έχει τo Leon με τον υπερσιβηρικό σιδηρόδρομο

Τί κοινό υπάρχει μεταξύ της Seat και του υπερσιβηρικού σιδηρόδρομου; Θα έλεγε κανείς μετά από αρκετή σκέψη καμία.

Close