Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους που βλέπουν τις δυνατότητες προτού αυτές γίνουν προφανείς. Theodore Levitt, 1925-2006, Αμερικανός οικονομολόγος

Η Μέγκαν έχει έναν νέο ρόλο να μάθει: το βασιλικό πρωτόκολλο

7 Μαΐου, 2018

Από την υπόκλιση στη βασίλισσα Ελισάβετ έως την προσφώνησή της “Μεγαλειοτάτη”, η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να μάθει τους βασιλικούς κανόνες όταν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι και ενταχθεί στους κόλπους της βρετανικής μοναρχίας.

‘Αγραφοι κανόνες ορίζουν πώς πρέπει να συμπεριφέρονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και το κοινό όταν βρεθεί κοντά τους. Παρότι πολλά παμπάλαια πρωτόκολλα έχουν παραμεριστεί, υπάρχει ακόμη κάποια εθιμοτυπία που η Μαρκλ πρέπει να τηρεί μετά τον γάμο της με τον εγγονό της βασίλισσας.

“Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να θυμάται ότι ως μέλος της βασιλικής οικογένειας την εκπροσωπεί”, δήλωσε ο Γκραντ Χάρολντ, που υπηρέτησε ως οικονόμος του Χάρι όταν εργαζόταν για τον πατέρα του 33χρονου πρίγκιπα, τον πρίγκιπα-διάδοχο Κάρολο και τώρα παρέχει οδηγίες για τρόπους συμπεριφοράς στον βασιλικό οίκο.

“Συνεπώς πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση για να διασφαλιστεί ότι η Μέγκαν κάνει το σωστό, γιατί το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε η ίδια είναι να κάνει κάτι λάθος ή να υποπέσει σε κάποιο σφάλμα με αποτέλεσμα η ίδια να γίνει πρωτοσέλιδο, γεγονός δυσάρεστο για την ίδια και τη βασιλική οικογένεια”, δήλωσε ο Χάροντ.

Για κάποια που μεγάλωσε στο Λος ‘Αντζελες, η ζωή πίσω από τους τοίχους των Ανακτόρων –όπου οικονόμοι, υπηρέτες και μέλη του προσωπικού του βασιλικού οίκου που συχνά φορούν τη χαριτωμένη τυπική στολή με τα κατακόκκινα γιλέκα και με εχεμύθεια φέρουν εις πέρας την αποστολή τους– δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετική.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Ρεμέδιος, η πόλη των θρύλων o νέος τουριστικός προορισμός στη Koύβα

    Η Ρεμέδιος, μία από τις παλαιότερες πόλεις της Κούβας, περίπου 320 χλμ ανατολικά της πρωτεύουσας Αβάνα, γεμάτη ιστορία...

Close