Ένα πράγμα που πρέπει να μάθεις για την πολιτική είναι ότι δεν μπορείς να πας να παίξεις γκολφ με τον Πρόεδρο και να τον νικήσεις. Lyndon Johnson, 1908-1973, Αμερικανός πρόεδρος

Η Μάγια Χοκ υποδύεται τη Φλάνερι Ο’ Κόνορ σε βιογραφική ταινία

18 Σεπτεμβρίου, 2023

Βιογραφική ταινία για τη διάσημη Αμερικανίδα συγγραφέα, Φλάνερι Ο’ Κόνορ θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Η ταινία «Wildcat», στην οποία πρωταγωνιστεί η Μάγια Χοκ ως Ο’ Κόνορ και σκηνοθετήθηκε από τον πατέρα της, Ίθαν Χοκ, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τέλουραϊντ

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, «η νέα εξερεύνηση της πορείας της συγγραφέως από τον Ίθαν Χοκ επικεντρώνεται σε μια βασική περίοδο της ζωής της Φλάνερι Ο’ Κόνορ. H νεαρή συγγραφέας παρουσιάζεται καθώς τελειοποιεί τη μέθοδό της, εστιάζοντας στη βαθιά προσωπική μυθοπλασία με τίμημα τη δική της άνεση και ικανοποίηση.

Σύμφωνα με το Vanity Fair το έργο είναι λιγότερο βιογραφία της και είναι επικεντρωμένο περισσότερο στις μικρές ιστορίες που εδραίωσαν τη φήμη της Φλάνερι Ο’ Κόνορ.