Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι α διερωτάσαι τι σφάλμα είναι ικανοί α κάνουν. Karl Popper, 1902-1994, Αγγλοαυστριακός φιλόσοφος

Η Λίλι Κόλινς γνωρίζει την «Πόλη του Φωτός»

18 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Λίλι Κόλινς εξερευνά τη ζωή στη Γαλλία στο νέο τρέιλερ της σειράς «Emily In Paris».

Η Αγγλo-Αμερικανίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ρομαντική κωμωδία του Netflix.

Η Κόλινς υποδύεται την πρωταγωνίστρια, Έμιλι που μετακομίζει από μεσοδυτική αμερικανική πολιτεία στο Παρίσι. Στη σειρά συμμετέχουν οι Άσλεϊ Παρκ και Φιλίπ Λιρό Μπολιέ, μεταξύ άλλων.

«Η Έμιλι, Αμερικανίδα 20 ετών και κάτι, η οποία μετακομίζει στο Παρίσι για μια απροσδόκητη ευκαιρία εργασίας, αναλαμβάνει να φέρει αμερικανική άποψη σε μια γαλλική εταιρεία μάρκετινγκ» αναφέρεται σε περίληψη της σειράς. «Οι κουλτούρες συγκρούονται καθώς προσαρμόζεται στις προκλήσεις της ζωής σε μια ξένη πόλη, προσπαθώντας να τα καταφέρει στην καριέρα της, τις νέες φιλίες και την ερωτική ζωή» διευκρινίζεται.

Η σειρά είναι του Ντάρεν Σταρ, δημιουργού των δημοφιλών «Sex And The City», «Beverly Hills, 90210», «Melrose Place» και «Younger».

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Bιβλίο θα συνοδεύσει το ντοκιμαντέρ του Πίτερ Τζάκσον για τους Beatles

Η προβολή στις αίθουσες του πολλά αναμενόμενου ντοκιμαντέρ «Beatles: Get Back» του Πίτερ Τζάκσον μετατέθηκε λόγω Covid-19 για τον Αύγουστο...

Close