Να είσαι ο πιο ενθουσιώδης και ο πιο θετικός άνθρωπος που ξέρεις. H. Jackson Brown, Jr., 1940-, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

Η Lidl Ελλάς στηρίζει έμπρακτα το Χαμόγελο του Παιδιού για ακόμη μια φορά

16 Δεκεμβρίου, 2019

Και τη φετινή γιορτινή περίοδο η Lidl Ελλάς χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της εταιρείας, από τις 16 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μιας συσκευασίας βασιλόπιτας Favorina αξίας 1.99 € , η εταιρία προσφέρει 0.50 € στον οργανισμό «To Χαμόγελο του Παιδιού» για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Ν. Αττικής, που λειτουργεί από το 2015 με την ευγενική χορηγία της Lidl Ελλάς.

Από το 2012 η Lidl Ελλάς έχει προσφέρει για τη στήριξη του συγκεκριμένου οργανισμού περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ. Το 2015 η εταιρία διέθεσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ακίνητό της, προχωρώντας αρχικά σε μια σειρά κατασκευαστικών εργασιών. Έκτοτε καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου Στήριξης, έχοντας παραχωρήσει στον οργανισμό δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά καταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των σπιτιών φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα.

Επιπλέον η Lidl Ελλάς στηρίζει τη δημιουργία Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στη Βόρεια Ελλάδα, ώστε να καλύψει τις ανάγκες περισσότερων οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Read previous post:
Β. Κικίλιας: Πενήντα εκατ. ευρώ λιγότερα θα καταβάλουν οι πολίτες για τη συμμετοχή τους στα φάρμακα

Εξοικονόμηση 180 εκατομμυρίων ευρώ για το κράτος και 50 εκατομμυρίων ευρώ στην τσέπη των ασφαλισμένων επιτυγχάνεται με το νέο δελτίο...

Close