Αν δεν σ΄ αρέσει το φαγητό, δεν δίνεις σημασία στα έθιμα, φοβάσαι τη θρησκεία, αποφεύγεις τους ανθρώπους, τότε καλύτερα να μείνεις σπίτι. James A. Michener, 1907-1997, Αμερικανός συγγραφέας

Η LEN καταδικάζει την επίθεση εναντίον παικτών του Ερυθρού Αστέρα

12 Φεβρουάριος, 2019

Την καταδίκη της για το πρωτοφανές επεισόδιο που σημειώθηκε το Σάββατο (9/2) στο Σπλιτ, με την επίθεση που δέχθηκαν παίκτες της ομάδας πόλο του Ερυθρού Αστέρα από Κροάτες χούλιγκαν, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η LEN. Παράλληλα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν έκρυψε την ανησυχία της για το περιστατικό βίας, σε μία πόλη που πρόκειται μάλιστα να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του 2022.

«Η LEN πληροφορήθηκε με απογοήτευση και καταδικάζει το συμβάν στην πόλη Σπλιτ, όπου τέσσερις Σέρβοι πολίστες δέχθηκαν επίθεση από ντόπιους χούλιγκαν ενώ βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης. Αν και αυτή η αποκρουστική επίθεση έγινε σε αγώνα εκτός της δικαιοδοσίας της LEN (σ.σ. ο Ερυθρός Αστέρας επρόκειτο να αντιμετωπίσει τη Γιάντραν Σπλιτ για την Αδριατική Λίγκα), η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία αισθάνεται υποχρεωμένη να υπογραμμίσει πόσο σημαντικό είναι να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον, ειδικά στην πόλη του Σπλιτ, που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του 2022», αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία καταλήγει: «Η LEN περιμένει το αποτέλεσμα της έρευνας και ελπίζει ότι αυτή η ντροπιαστική πράξη μίας μικρής μειοψηφίας δεν θα επηρεάσει τις υπάρχουσες ειρηνικές αθλητικές σχέσεις της Σερβίας και της Κροατίας».

Read previous post:
Θετικά τα μηνύματα για τη νέα τουριστική περίοδο στη Μαγνησία

Πολύ θετικά και αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τη νέα τουριστική περίοδο που από το Πάσχα και μετά θα ανοίξει...

Close