Συμβιβασμός παλιότερα σήμαινε ότι μισό ψωμί είναι καλύτερο από καθόλου ψωμί. Για τους σύγχρονους πολιτικούς, φαίνεται πως σημαίνει ότι μισό καρβέλι είναι καλύτερό από ολόκληρο καρβέλι. G.K. Chesterton, Άγγλος συγγραφέας & κριτικός

Η Λ. Κονιόρδου στο Συμβούλιο Υπουργών Πολιτισμού Νοτιοανατολικής Ευρώπης «COMOCOSEE»

5 Απριλίου, 2018

Στο 4ο Συμβούλιο Υπουργών Πολιτισμού Νοτιοανατολικής Ευρώπης «COMOCOSEE», που συγκάλεσε η προεδρεύουσα Βοσνία-Ερζεγοβίνη και πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Απριλίου 2018 στο Σαράγεβο, συμμετείχε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λ. Κονιόρδου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΠΟΑ, «κατά τις εργασίες του Συμβουλίου εξετάστηκε η ενδυνάμωση της πολιτιστικής συνεργασίας των χωρών της Ν.Α. Ευρώπης για τη βιώσιμη ανάπτυξη και υιοθετήθηκε σχετική κοινή Διακήρυξη από τους συμμετέχοντες Υπουργούς Πολιτισμού», η δε υπουργός Πολιτισμού «κατά την ομιλία της στην ολομέλεια του Συμβουλίου επεσήμανε την ανάγκη διεύρυνσης της συνεργασίας των χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης στον τομέα του Πολιτισμού προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της εποχής μας, όπως η οικονομική και προσφυγική κρίση, και να στηριχθεί η βιώσιμη ανάπτυξη».

 

Το πλήρες τηλεγράφημα στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read previous post:
Σημαντική αύξηση σημείωσαν οι πωλήσεις της Seat στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως

Σημαντική αύξηση σημείωσαν οι παγκόσμιες πωλήσεις της Seat στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Close