Ζαν-Υβ Κουστώ, 1910-1997, Γάλλος ωκεανογράφος 

Η Κλόι Σέβινι, όσοι θεωρούν τη Νέα Υόρκη «νεκρή για πάντα» ας φύγουν

17 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Κλόι Σέβινι θεωρεί ότι όσοι πιστεύουν πως η Νέα Υόρκη είναι νεκρή μετά την πανδημία του κορονοϊού «μπορούν απλά να φύγουν» – και η πόλη δεν θα υποφέρει γι’ αυτό.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας ρωτήθηκε για την πόλη και όσους έχουν εκφράσει απαισιόδοξες απόψεις σχετικά με τη μετα-πανδημική ζωή στη Νέα Υόρκη, σε μια νέα συνέντευξή στη «The Daily Beast».

Στην ερώτηση «αν οι διάφορες τοποθετήσεις ότι η Νέα Υόρκη είναι νεκρή μετά την πανδημία είναι υπερβολικές» η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία απέκτησε γιο τον περασμένο Μάιο απάντησε καταφατικά, προσθέτοντας: «Αλλά ανησυχώ πραγματικά για όλα τα pop up καταστήματα και τα μαγαζιά για μαμάδες».

«Νομίζω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να φύγουν απλώς» είπε η Σέβινι. «Για μένα, αυτό είναι μια χαρά. Ξέρω ότι θέλουμε να συνεχίσει να λειτουργεί καλά η οικονομία, αλλά ως δοκιμασμένη και αληθινή Νεοϋορκέζα, δεν έχω θέμα αν φύγουν αυτοί οι άνθρωποι» πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη της ηθοποιού δεν γίνεται ειδική αναφορά σε δοκίμιο που δημοσιεύθηκε στο LinkedIn και έγινε viral τον Αύγουστο λόγω της εκτίμησης ότι η Νέα Υόρκη «είναι νεκρή για πάντα» ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Ν. Ηλιόπουλος: «Καταθέτουμε πρόταση εξόδου από την κρίση. Υγεία, παιδεία, εργασία, οι προτεραιότητές μας»

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πρόκειται να παρουσιάσει «πρόταση εξόδου από την κρίση που διανύει η ελληνική οικονομία και...

Close