Το πιο άσχημο παιχνίδι που μπορεί να παίξει σε κάποιον η μοίρα, είναι να του δώσει λίγες ικανότητες και μεγάλη φιλοσοφία. Vauvenargues, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

Η κινεζική Yili πρότεινε την εξαγορά κατά 100% της Westland Co-operative Dairy Company limited

Ο κινεζικός βιομηχανικός όμιλος παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων Yili υπέγραψε μία συμφωνία συνεργασίας με την συνεταιριστική εταιρία παραγωγής γαλακτομικών προϊόντων Westland Co-operative Dairy Company limited, που δραστηριοποιείται στη Νέα Ζηλανδία.

Ο όμιλος Yili Group έχει ηγετική θέση στην παγκόσμια παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, ενώ προχώρησε σε προσφορά για την εξαγορά ποσοστού 100% του μετοχικού πακέτου της Westland, αναλαμβάνοντας την λειτουργία της εταιρίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ομίλου της Yili, Ζανγκ Τζιανκιού, η προσφορά της Yili θα έχει ως αποτέλεσμα την πληρωμή σε ρευστό των κτηνοτρόφων που είναι μέτοχοι της Westland, όπως επίσης και την καταβολή αποζημιώσεων για την παραγωγή γάλακτος.

Οι δύο εταιρίες θα μοιραστούν επίσης, την εμπειρία που έχουν αποκτήσει από την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, στοχεύοντας στην υλοποίηση καινοτομικών δράσεων στην παραγωγή των προϊόντων.

Read previous post:
Νάγκετς…play-offs, έγραφε ιστορία ο Νοβίτσκι

Ο Νίκολ Γιόκιτς σημείωσε 21 πόντους,  μάζεψε 13 ριμπάουντ και μοίρασε επτά ασίστ, οδηγώντας τους Νάγκετς σε νίκη με 114-105...

Close