Ο σκοπός του νόμου δεν είναι να καταργήσει ή να περιορίσει, αλλά να διαφυλάξει και να μεγεθύνει την ελευθερία. John Locke, 1632-1704, Άγγλος φιλόσοφος.

Η Κιάρα Φεράνι πρέσβειρα brand πολυτελών ρολογιών

14 Σεπτεμβρίου, 2021

To brand πολυτελών ρολογιών Hublot αποκάλυψε ότι επέλεξε την Ιταλίδα influencer μόδας, Κιάρα Φεράνι ως νέα πρέσβειρά του.

Η Κιάρα Φεράνι προστίθεται στα ονόματα διάσημων προσωπικοτήτων, όπως ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ολυμπιονίκης αγώνων ταχύτητας Γιουσέιν Μπολτ και η σεφ Κλερ Σμιθ οι οποίοι ανήκουν στην οικογένεια του brand.

Σε δήλωσή της η Ιταλίδα blogger που έγινε επιχειρηματίας είπε σχετικά με τη συνεργασία: «Τα μηνύματα και οι αξίες του Hublot είναι σημαντικά για μένα, γι’ αυτό επέλεξα να ενταχθώ σε αυτήν την οικογένεια σήμερα. Ο συνδυασμός πάθους και αποφασιστικότητας διαμόρφωσε αυτό που είμαι, σε όλους τους ρόλους μου και σφυρηλάτησε την επιχειρηματία που έχω γίνει. Αυτή η ίδια μίξη έκανε επίσης τη Hublot την εταιρεία που είναι σήμερα ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του brand η συνεργασία με τη Φεράνι αποφασίστηκε επειδή είναι πρωτοπόρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ισχυρή επιρροή της.

«Στο Hublot αγαπάμε γυναίκες και άνδρες που εμπνέουν, που πιστεύουν στα όνειρά τους και κινούν ουρανό και γη για να τα εκπληρώσουν, που υποστηρίζουν την ξεχωριστή τους προσωπικότητα, είναι πρόθυμοι να βγουν έξω, δεν φοβούνται τι θα πουν οι άνθρωποι και ακολουθούν τον δρόμο τους με αυθεντικότητα και πάθος » δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ωρολογοποιίας, Ρικάρντο Γκουναταλούπε.