Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου. H.P. Lovecraft, 1890-1937, Αμερικανός συγγραφέας ιστορικών

Η Kia είναι η μεγάλη νικήτρια των βραβείων Παγκόσμιου Αυτοκινήτου 2020

10 Απριλίου, 2020

Η Kia είναι η μεγάλη νικήτρια των βραβείων Παγκόσμιου Αυτοκινήτου (World Car Awards) 2020, καθώς το Telluride ανακηρύχθηκε «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς (WorldCaroftheYear) και το Soul EV Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης (World Urban Car).

Το KiaTelluride βραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και τη μεγάλη πρακτικότητά του και αποτελεί μια ακόμα διάκριση για ένα αυτοκίνητο που από την παρουσίασή του το 2019 έχει κατακτήσει περισσότερα από 70 βραβεία.

Το πλήρως ηλεκτρικό Soul EV ανακηρύχθηκε το ιδανικό αυτοκίνητο για την πόλη, καθώς συνδυάζει επιδόσεις μηδενικών ρύπων και μια εντυπωσιακή αυτονομία με ένα κόμπακτ αμάξωμα, ενδιαφέρουσα σχεδίαση και υψηλά επίπεδα πρακτικότητας.

Κ.Π.

Read previous post:
Περικοπές μισθών και στη Βιγιαρεάλ

Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ συμφώνησαν με τη διοίκηση να μειώσουν τις απολαβές τους κατά 20%, σε περίπτωση που το ισπανικό...

Close