Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου. Louis Gabriel de Bonald, 1754-1840, Γάλλος στοχαστής

Η Κέρι Ουάσινγκτον εκτελεστική παραγωγός του «In the Sun»

7 Απριλίου, 2021

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «In the Sun», εκτελεστική παραγωγός του οποίου είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός, Κέρι Ουάσινγκτον μόλις κυκλοφόρησε.

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Απριλίου για streaming και on-demand, προβάλλει επτά οικογένειες που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της ζωής στον ήλιο. Παρουσιάζει μια σειρά από χαρακτήρες από όλα τα κοινωνικά στρώματα που συνδέονται με μια κοινή εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της Κόρτνεϊ, 27χρονης που δίνει με δερματικά προβλήματα, και του Στιου, ακμαίου ηλικιωμένου που χρησιμοποιεί την αφήγηση για να διαφωτίσει άλλους στην εξέλιξη της εκπαίδευσης έκθεσης στον ήλιο. Σε όλη την ταινία, η δρ. Τσι μοιράζεται την αποστολή της να εκπαιδεύσει και να θεραπεύσει ασθενείς, ενώ προσπαθεί να βρει την ισορροπία για να προστατεύσει τα παιδιά της από τον ήλιο.

Το «In the Sun» είναι η πρώτη ταινία από τα Neutrogena Studios, μια νέα πρωτοβουλία περιεχομένου από το brand ειδών περιποίησης δέρματος, καθώς προχωρά πέρα από την αφήγηση ιστοριών προϊόντων. Το brand στοχεύει στη δημιουργία πρότζεκτ που εκπαιδεύουν, διασκεδάζουν και επηρεάζουν για θετική αλλαγή.