Ελευθερία είναι εκείνη η δύναμις όπου έχει ο άνθρωπος εις το να κάμη όλον εκείνο, οπού δεν βλάπτει εις τα δίκαια των γειτόνων του. Ρήγας Φεραίος, 1757-1798, Εθνομάρτυς

Η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποιεί 24ωρη περιοδεία για να στηρίξει έρευνα για παιδιά προσχολικής ηλικίας

22 Ιανουαρίου, 2020

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ξεκινάει μια 24ωρη περιοδεία στη Βρετανία για να υποστηρίξει ότι οι εμπειρίες από την προσχολική ηλικία μπορούν να επηρεάσουν τα παιδιά, καθώς μεγαλώνουν.

Από χθες 21 έως σήμερα 22 Ιανουαρίου, η Κέιτ Μίντλετον θα ταξιδέψει στο Μπέρμιγχαμ, στο Λονδίνο, στο Κάρντιφ και στο Σάρεϊ για να παρουσιάσει «5 μεγάλα ερωτήματα για τα παιδιά κάτω των 5 ετών».

Η έρευνα στοχεύει «να προκαλέσει ευρύτερη συζήτηση για την πρώιμη παιδική ηλικία που τελικά θα συμβάλει σε θετική, βιώσιμη αλλαγή για τις επόμενες γενιές».

Οι απαντήσεις από την έρευνα των πέντε ερωτήσεων θα βοηθήσουν όσους εργάζονται στον τομέα φροντίδας παιδιών προσχολικής ηλικίας, καθώς και την Κέιτ Μίντλετον να διαμορφώσει τη δράση της μέσω του Βασιλικού Ιδρύματος. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αφιερώνει πολύ χρόνο και δραστηριοποιείται με πάθος σε πρωτοβουλίες για παιδιά.

Read previous post:
Οι επιδημίες που ξεκίνησαν από την Κίνα τις τελευταίες δεκαετίες

  Πολλές επιδημίες έχουν ξεκινήσει από την Κίνα τις τελευταίες δεκαετίες, όπως ο νέος κοροναϊός που εμφανίσθηκε τον Δεκέμβριο στην...

Close