Κάποιοι γεννιούνται Μεγάλοι, κάποιοι πετυχαίνουν τη μεγαλοσύνη, και σε κάποιους η μεγαλοσύνη έρχεται ουρανοκατέβατη. William Shakespeare, 1564-1616, Άγγλος δραματουργός

Η Κάθριν Χαν θα υποδυθεί την Τζόαν Ρίβερς στη σειρά «The Comeback Girl»

24 Σεπτεμβρίου, 2021

H Κάθριν Χαν αναμένεται να υποδυθεί την Αμερικανίδα κωμικό, ηθοποιό και παραγωγό, Τζόαν Ρίβερς στη σειρά «The Comeback Girl» του Showtime, παραγωγής των Warner Bros. Television, Atlas Entertainment και Berlanti Productions.
 Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο η Κάθριν Χαν, σύμφωνα με το Variety, θα είναι εκτελεστική παραγωγός της σειράς «The Comeback Girl». Ο σκηνοθέτης της σειράς Γκρεγκ Μπερλάντι και ο σεναριογράφος Κόσμο Κάρλσον θα είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί. 
Η Τζόαν Ρίβερς ήταν πρωτοποριακή μορφή στον κόσμο της stand-up κωμωδίας κατά τη δεκαετία του 1960, όταν άρχισε να κατακτά την κωμική σκηνή της Νέας Υόρκης.
Άρχισε επίσης τις εμβληματικές εμφανίσεις της στο «The Tonight Show» στα μέσα της δεκαετίας του ’60, που τελικά την οδήγησαν να γίνει τακτική προσκεκλημένη οικοδέσποινα της εκπομπής του Τζόνι Κάρσον τη δεκαετία του 1980. Οι δυο τους είχαν πικρή διαμάχη το 1986, όταν η Τζόαν Ρίβερς πήγε στο νέο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, που μόλις είχε ιδρυθεί, για τη δική της εκπομπή, με τίτλο «The Late Show Starring Joan Rivers».
Με αυτόν τον τρόπο, η Ρίβερς έγινε η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε νυχτερινό talk show- αλλά και ανταγωνίστρια του Κάρσον. 
Η Τζόαν Ρίβερς είχε μια ζωή όπως καμία άλλη. Σε ηλικία 54 ετών, ήταν μια σούπερ σταρ της κωμωδίας… και μετά όλα διαλύθηκαν, αναφέρεται στην περιγραφή της σειράς.
Τον Αύγουστο του 1987, μερικούς μήνες μετά την πρόσληψη της ίδιας και του συζύγου της, τηλεοπτικού παραγωγού του «The Late Show» Έντγκαρ Ρόζεμπενργκ βίωσε τραγωδία. Ο σύζυγός της αυτοκτόνησε με υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμακων. 
 Η σειρά είναι η συγκλονιστική ιστορία που αφηγείται το πώς η ηθοποιός και παρουσιάστρια από την προσωπική και επαγγελματική άβυσσο ξαναβρήκε τον εαυτό της,  ξαναέχτισε την καριέρα της και έγινε παγκόσμιο είδωλο.
Η Ρίβερς πέθανε σε ηλικία 81 ετών στις 4 Σεπτεμβρίου 2014, αρκετές ημέρες αφ’ ότου είχε σταματήσει να αναπνέει κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας στον λαιμό.