Μπορεί να είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να εξαπατήσεις όλους τους ανθρώπους για πάντα, αλλά μπορείς να εξαπατήσεις αρκετούς από αυτούς  για αρκετό καιρό, ώστε να κυβερνήσεις μια μεγάλη χώρα. Will Durant, 1885-1981, Αμερικανός ιστορικός & φιλόσοφος.

Η Καβασούμι αποσύρθηκε από την λαμπαδηδρομία

H Γιαπωνέζα διεθνής παίκτρια, Ναόχι Καβασούμι, δήλωσε σήμερα ότι αποχώρησε από την λαμπαδηδρομία που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου, αναφέροντας τις ανησυχίες της για τον κίνδυνο να προσβληθεί με τον κορονοϊό ή να προσβάλει άλλους.
 Στην Ιαπωνία είναι ιδιαίτερα γνωστή, μετά την βοήθειά της στην κατάκτηση  του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2011, ενώ παίζει στην Sky Blue FC στο Νιου Τζέρσεϊ, κοντά στη Νέα Υόρκη.
 «Λόγω του νέου κορονοϊού, αποσύρω από την συμμετοχή μου στην λαμπαδηδρομία», ανέφερε στο Twitter. «Πήρα την απόφαση για να μην προκαλέσω προβλήματα στην ομάδα μου και στους οπαδούς μου».
 Α. Βαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Ταϊβάν: 26 νέα κρούσματα, συνολικά 195

Η κυβέρνηση της Ταϊβάν ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέγραψε 26 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού, γεγονός που αυξάνει το σύνολο των...

Close