Ο ιδεαλισμός αυξάνεται ευθέως ανάλογα με την απόσταση που έχει κανείς από τα προβλήματα. Jhon Galsworthy, 1867-1933, Βρετανός συγγραφέας

Η ιταλική αστυνομία απέκτησε δύο Mitsubishi Eclipse Cross

6 Δεκέμβριος, 2018

Δύο Mitsubishi Eclipse Cross, ειδικά εξοπλισμένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των υπηρεσιών άμεσης δράσης, έγιναν αστυνομικά οχήματα στην Ιταλία. Η ιταλική αστυνομία επέλεξε το Eclipse Cross για τις υψηλές επιδόσεις του 1.5 υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα και την ασφάλεια που εγγυάται η πρόσφυση του ολοκληρωμένου συστήματος τετρακίνησης S-AWC σε όλες τις οδηγικές συνθήκες και εδάφη.

Τα δύο Eclipse Cross παραδόθηκαν στο αρχηγείο στη Ρώμη. Αρχικά θα έχουν ως βάση τα κεντρικά γραφεία της ιταλικής αστυνομίας στη Ρώμη και το Μιλάνο και θα χρησιμοποιούνται τόσο για ειδικές αποστολές -όπως η μεταφορά οργάνων και αίματος- όσο και για λειτουργικές ανάγκες του Σώματος, όπως η προστασία της περιοχής.

Η συνεργασία αυτή κρατάει πολλά χρόνια καθώς η Mitsubishi έχει προσφέρει μερικά μοντέλα του θρυλικού off-road Pajero, ειδικά εξοπλισμένα και θωρακισμένα, για χρήση σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

Read previous post:
«H διαχείρισή της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη γειτονική χώρα μπορεί να την κάνει προβληματική

Επιφυλακτικός για τη στάση του σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών εμφανίστηκε ο συνεργαζόμενος με το Ποτάμι, Σπύρος Λυκούδης, αντιπρόεδρος...

Close