Δημοκρατία είναι το όνομα που δίνουμε στον λαό κάθε φορά που τον χρειαζόμαστε. Robert de Flers, 1869-1927, Γάλλος συγγραφέας

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης παρέδωσε θερμική κάμερα στο νοσοκομείο της πόλης

   Μια θερμική κάμερα προμηθεύτηκε η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου και την παρέδωσε στο νοσοκομείο Ξάνθης, καλύπτοντας τις ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

   Ο μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, επισκέφθηκε τη διοικήτρια του νοσοκομείου Έλενα Ραφαέλα προκειμένου να της παραδώσει την κάμερα, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της τοπικής εκκλησίας στο πλευρό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

   Η κ. Ραφαέλα ευχαρίστησε τον μητροπολίτη Ξάνθης για τη δωρεά της κάμερας και συζήτησε μαζί του όλα τα αυξημένα μέτρα που λαμβάνονται από τη διοίκηση του νοσοκομείου για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

Βασίλης Λωλίδης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Η Λούσι Λίου μεταμφιέζεται σε Ντέιβιντ Μπόουι, Μαντόνα και Πρινς

H ηθοποιός Λούσι Λίου τιμά είδωλα της δεκαετίας του 1980 με φωτογράφιση για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του Marie...

Close