Όταν η κοινωνία είναι ανήμπορη να δημιουργήσει κράτος, τότε το κράτος πρέπει να δημιουργήσει κοινωνία. Charles Maurice de Talleyrand, 1754-1838, Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών

Η Γκουέν Στέφανι θα τιμηθεί με το Fashion Icon Award

11 Οκτωβρίου, 2019

Η τραγουδίστρια Γκουέν Στέφανι (Gwen Stefani) θα τιμηθεί με το Fashion Icon Award (Βραβείο Ειδώλου της Μόδας) τη βραδιά απονομής των People’s Choice Awards, στις 10 Νοεμβρίου.

Η βραβευμένη τρεις φορές με Grammy τραγουδίστρια δημιούργησε μια σειρά από brand ρούχων και αξεσουάρ, μεταξύ άλλων τα L.A.M.B., Harajuku Lovers και τα γυαλιά ηλίου gx Gwen Stefani.

“Είναι απίστευτη τιμή που θα λάβω το φετινό Fashion Icon Award στα βραβεία του E! People’s Choice” δήλωσε η τραγουδίστρια. “Ως καλλιτέχνης, μουσικός και επιχειρηματίας, βλέπω τη μόδα ως δημιουργική διέξοδο για να εκφράσω την προσωπικότητα και την τέχνη μου. Είμαι ευγνώμων που θα παραλάβω αυτό το βραβείο και θα συνεχίσω να εμπνέομαι από εκείνους που ξεχωρίζουν και υιοθετούν μοναδικό, προσωπικό στυλ”.

Read previous post:
Αδιάφορη υποδοχή του ηλεκτρικού μοντέλου της Harley Davidson

Το πολυαναμενόμενο «ντεμπούτο» του νεόυ ηλεκτρικού μοντέλου LiveWire της θρυλικής μηχανής Harley-Devidson δεν ξεκινάει καλά.

Close