Η καθυστέρηση πάντα φέρνει κίνδυνο. Και το να αναβάλλεις ένα μεγάλο σχέδιο σημαίνει, συχνά να το καταστρέφεις. Miguel Cervantes, 1547-1616,  Ισπανός συγγραφέας

Η Generali θέτει από σήμερα σε εφαρμογή το MyDrive app

7 Ιουλίου, 2020

Η Generali, αναβαθμίζει τα προνόμια που παρέχει στους ασφαλισμένους της, μέσω της εφαρμογής Generali My Drive. H ασφαλιστική εταιρεία, έχοντας ως στόχο, να θέτει την τεχνολογία και τις έξυπνες εφαρμογές στην υπηρεσία των ασφαλισμένων και των συνεργατών της, προχωρά στην αναβάθμιση των προνομίων που παρέχονται μέσω της εφαρμογής τηλεματικής, Generali MyDrive, συνδέοντας την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά με τη μείωση των ασφαλίστρων.

 

Το  MyDrive app παρέχει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να διαφοροποιήσει ο ίδιος το τελικό του ασφάλιστρο, βάσει της οδηγικής του συμπεριφοράς. Το μόνο που απαιτείται είναι να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό του (iphone / android) και να κάνει log-in. H εφαρμογή καταγράφει στη συνέχεια αυτόματα τις διαδρομές του.

 

Ειδικότερα, το app του Generali MyDrive app λαμβάνει υπόψη και αξιολογεί μια σειρά παραγόντων οδηγικής συμπεριφοράς όπως: η επιτάχυνση, το φρενάρισμα, ο ρυθμός και η σταθερότητα στην οδήγηση καθώς και η οδήγηση στις στροφές. Το υψηλό σκορ στις παραπάνω παραμέτρους μεταφράζεται σε ασφαλέστερες συνθήκες οδήγησης, μειώνοντας έτσι σημαντικά τον κίνδυνο τροχαίου.

 

Με την ολοκλήρωση κάθε ταξιδιού, o χρήστης λαμβάνει, χάρη στην τηλεματική τεχνολογία, την ανάλυση της οδηγικής του συμπεριφοράς. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να δει σε ποια σημεία της διαδρομής η οδήγηση του ήταν ασφαλής και σε ποια επιδέχεται βελτίωσης και να λάβει συμβουλές ασφαλούς οδήγησης. O χρήστης λαμβάνει συμβουλές, βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα, μαθαίνοντας πώς οι αντιδράσεις και η ετοιμότητά του ως οδηγός, αυξάνουν ή μειώνουν τον κίνδυνο ατυχήματος. Έτσι, ο ασφαλισμένος αποκτάει έναν «προσωπικό σύμβουλο» ασφαλούς οδήγησης, που χωράει κυριολεκτικά στο κινητό του και τον ακολουθεί σε κάθε του διαδρομή.

 

Με τη συμπλήρωση ενός ελάχιστου απαιτούμενου αριθμού χιλιομέτρων και διαδρομών οδήγησης, διαμορφώνεται το Ατομικό Σκορ του χρήστη, βάσει του οποίου, ο ασφαλισμένος θα μπορεί να διεκδικήσει έκπτωση επί του ασφαλίστρου.

 

Η νέα προνομιακή χρήση του MyDrive app  τίθεται σε εφαρμογή  από σήμερα, 7 Ιουλίου 2020, και παρέχει το δικαίωμα έκπτωσης στο σύνολο των ασφαλισμένων της Generali  με πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Speed. Τα εκπτωτικά προνόμια θα ισχύουν τόσο για νέους όσο και υφιστάμενους πελάτες.

 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, κάθε νέος πελάτης του κλάδου αυτοκινήτου θα λαμβάνει αυτόματα έκπτωση 5%, εφόσον κατεβάσει και ενεργοποιήσει την εφαρμογή MyDrive. Παράλληλα, εκτός της έκπτωσης του 5%, ανάλογα με το σκορ που θα πετυχαίνει ο κάθε ασφαλισμένος θα μπορεί να λαμβάνει επιπλέον επιβραβεύσεις κάθε μήνα, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το τελικό του ασφάλιστρο.

Read previous post:
ΗΠΑ: Πρόστιμο 150 εκατομμύρια δολάρια στην Deutsche Bank για το «λάθος» της να έχει πελάτη τον Τζέφρι Επστάιν

Η Deutsche Bank θα πληρώσει πρόστιμο 150 εκατομμυρίων δολαρίων που της επέβαλε ρυθμιστική αρχή της Νέας Υόρκης, επειδή επέτρεψε στον...

Close