Κανένα βιώσιμο σχέδιο για το μέλλον δεν μπορεί να γίνει από  όσους δεν έχουν την ικανότητα να ζουν σήμερα. Alan Watts, 1915-1973, Βρετανός φιλόσοφος Βουδιστής.

Η Ford στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου στο Ανόβερο

12 Σεπτεμβρίου, 2018

Η Ford θα ενισχύσει την πρωτοκαθεδρία της στην ευρωπαϊκή αγορά επαγγελματικού αυτοκινήτου, παρουσιάζοντας την τελευταία γενιά συνδεδεμένων και ηλεκτρικών- plug-in υβριδικών μοντέλων Transit στη φετινή Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (ΙΑΑ) στο Ανόβερο (Γερμανία) που θα διεξαχθεί στις 20-27 Σεπτεμβρίου.

Αίσθηση αναμένεται να κάνει το νέο Transit 2 τόνων, ενώ η καινοτόμα προσέγγιση της Ford περιλαμβάνει και το Transit Custom plug-in hybrid (PHEV). Τέλος, στο περίπτερο θα υπάρχει εκτός των υπολοίπων μοντέλων και το νέο Ranger Raptor που θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους στα μέσα του επόμενου χρόνου και θα φέρει τον κινητήρα Bi-turbo 2.0L EcoBlue diesel της Ford, ο οποίος αποδίδει 213 ίππους και θα έχει ροπή 500 Nm.

Read previous post:
Πάτρα: Εξιχνιάστηκαν περίπου 30 υποθέσεις κλοπών σε σπίτια

Περίπου 30 υποθέσεις κλοπών σε σπίτια εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, ενώ ως δράστες φέρονται δύο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας...

Close