Ο άνθρωπος από τη φύση του συμπεριφέρεται με ξιπασιά απέναντι σ' αυτούς που τον κολακεύουν και με σεβασμό προς εκείνους που δεν υποκλίνονται. - Θουκυδίδης, 5ος αιώνας π.Χ., Αθηναίος ιστορικός

Η Ford παρουσίασε την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Stormtrak του δημοφιλούς Ranger

12 Απριλίου, 2021

Η Ford αποκάλυψε το νέο Ranger Stormtrak, που θα βγει σε περιορισμένες μονάδες και θα ενισχύει ακόμα περισσότερο το στιλ του pick-up μοντέλου της εταιρείας.

Απευθύνεται σε πελάτες που εκτιμούν τις εξαιρετικές ικανότητες και τον πλούσιο εξοπλισμό για την υποστήριξη των επαγγελματικών αναγκών αλλά και των απαιτήσεων του lifestyle τους. Είναι βασισμένο στην premium σειρά Ranger Wildtrak, προσφέρει πλουσιότερο εξοπλισμό με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης και μοναδικές πινελιές. Η συγκεκριμένη έκδοση θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό «αντιτύπων» για να διασφαλιστεί η αποκλειστικότητά της και θα διατίθεται σε έκδοση Double Cab.

Όλα τα μοντέλα Ranger Stormtrak εφοδιάζονται με τον κορυφαίο Bi-turbo 2.0L EcoBlue ντίζελ κινητήρα της Ford που αποδίδει 213 ίππους και παράγει ροπή 500 Nm εξασφαλίζοντας εξαιρετική ελκτική ικανότητα. Όσο για το σύστημα τετρακίνησης, προσφέρει αυτοπεποίθηση σε συνθήκες off-road οδήγησης. Το μοντέλο διατηρεί το ωφέλιμο φορτίο του ενός τόνου, καθώς και το μέγιστο βάρος ρυμούλκησης των 3.500 κιλών.

Το εσωτερικό του Ranger Stormtrak αναβαθμίζεται και τα ειδικής σχεδίασης καθίσματα φέρουν την επένδυση από μαλακό δέρμα του θρυλικού Ford Ranger Raptor και είναι διακοσμημένα με κεντητά λογότυπα Stormtrak και μαξιλάρια από τεχνικό ύφασμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Ford Ranger πέτυχε τη χρονιά που πέρασε νέο ρεκόρ με μερίδιο 34,9% στην κατηγορία του, καθώς ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τη θέση του ως το pick up με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, ενώ και στην Ελλάδα αναδείχθηκε το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία του.

Κ.Π.