Η ιστορία μας διδάσκει ότι οι άνθρωποι και τα έθνη συμπεριφέρονται με σύνεση μόνο όταν έχουν εξαντλήσει κάθε άλλη  εναλλακτική λύση - Abba Eban Ισραηλινός διπλωμάτης

Η Ford Motor δήλωσε στην Τερέζα Μέι ότι ίσως μεταφέρει δραστηριότητες εκτός Βρετανίας εξαιτίας του Brexit

13 Φεβρουαρίου, 2019

Η εταιρία Ford Motor προειδοποίησε τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης χθες ότι ίσως αναγκαστεί να μεταφέρει μέρος της παραγωγής της εκτός Βρετανίας εξαιτίας του Brexit, σύμφωνα με πηγή που παρακολούθησε την τηλεφωνική επικοινωνία.

Η εταιρία Ford δήλωσε στη Μέι ότι ίσως αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει εναλλακτικά σημεία εκτός Βρετανίας, δήλωσε η πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. Η εφημερίδα Times ανέφερε νωρίτερα ότι η Ford δήλωσε στη Μέι ότι εντείνει την προετοιμασία για να μεταφέρει την παραγωγή εκτός Βρετανίας.

Η Ford, που έχει δύο εργοστάσια κινητήρων στη Βρετανία, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με επιβάρυνση ύψους έως 1 δισεκ. δολαρίων στην περίπτωση που η Βρετανία αποχωρήσει από την ΕΕ χωρίς μια συμφωνία.

ΤΦ

Read previous post:
Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας μπορεί να εξαλειφθεί

Οι μελλοντικές γενιές γυναικών θα μπορούν να ζουν χωρίς τον κίνδυνο να προσβληθούν από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, που...

Close