Οι εννιά πιο τρομακτικές λέξεις είναι: «είμαι από την κυβέρνηση και είμαι εδώ για να βοηθήσω», Ronald Reagan, 1911-2004, Αμερικανός πρόεδρος

Η Ford αναβαθμίζει τα συνδεδεμένα επαγγελματικά οχήματά της με υπηρεσίες συνδεσιμότητας

7 Ιουλίου, 2020

Ακολουθώντας τις πρωτοποριακές επιλογές που εφαρμόστηκαν στα επιβατικά της μοντέλα, η Ford προσφέρει τώρα τη συνδεσιμότητα ως στάνταρ χαρακτηριστικό στην πλειοψηφία των επαγγελματικών οχημάτων της.

Το μόντεμ Ford Pass Connect εγκαθίσταται τώρα ως στοιχείο του βασικού εξοπλισμού στα επτά βασικά προϊόντα της γκάμας των επαγγελματικών οχημάτων Ford, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα Transit, Transit Custom και Ranger. Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες Ford Pass Connect προσφέρονται δωρεάν για την Ευρώπη επιτρέποντας τον απομακρυσμένο έλεγχο διαφόρων συστημάτων του οχήματος μέσω της εφαρμογής για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα Ford Pass Pro, προς όφελος της άνεσης και της παραγωγικότητας.

Ξεχωρίζει μεταξύ άλλων το Guard Mode, ένα νέο σύστημα προστασίας στο οποίο ο οδηγός έχει πρόσβαση μέσω της εφαρμογής Ford Pass Pro, όπου θα μπορεί να παρακολουθεί τα επαγγελματικά οχήματα σε πραγματικό χρόνο, προειδοποιώντας τους για τυχόν προσπάθειες παραβίασης της ασφάλειας.

Κ.Π.

Read previous post:
Το «Abarth Tour of Europe in 1949 Hours» ξεκινά και πάλι από το Τορίνο για να τερματίσει στην Πορτογαλία

Το «Abarth Tour of Europe in 1949 Hours» ξεκινά και πάλι από το Τορίνο.

Close