Δεν επιβάλλεις δικτατορία για να περιφρουρήσεις την επανάσταση. Κάνεις επανάσταση για να επιβάλεις δικτατορία. George Orwell, 1903-1950, Βρετανός συγγραφέας

Η Φλοριάνα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη Μάλτα

Η Φλοριάνα είναι από χθες (25/5) πρωταθλήτρια Μάλτας και θα συμμετάσχει στην προκριματική φάση του επόμενου Champions League (2020/21), μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
     Στην Μάλτα, το πρωτάθλημα διεκόπη οριστικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Την στιγμή της διακοπής, η Φλοριάνα ήταν πρώτη, τρεις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη, Βαλέτα.   Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Μάλτας, αναφέρει στην ιστοσελίδα της, πως οι ομάδες που βρίσκονταν στην πρώτη θέση όταν οι αγώνες τέθηκαν σε αναστολή «είναι νικήτριες των αντίστοιχων πρωταθλημάτων τους». 

 «Αυτός ο τίτλος ανήκει στους οπαδούς της Φλοριάνας και είναι αφιερωμένος στον πατέρα μου», σχολίασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ρικάρντο Γκάουτσι.

 Α. Βαζογιάννης
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Ξεκινά στις 18 Ιουλίου το πρόγραμμα «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»

Έντεκα καλλιτεχνικοί οργανισμοί -Εθνικό Θέατρο, Εθνική Λυρική Σκηνή, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ΜΟMus, Εθνικό...

Close