Ο Ελικώνας και ο Παρνασσός είναι τα Μπέβερλυ Χιλς της Αρχαιότητας – Αντρέ Μαρλώ

Η Fiat υπέγραψε συμφωνία με τα συνδικάτα εργαζομένων, η οποία περιλαμβάνει σειρά μέτρων προστασίας μετά την πανδημία

10 Απριλίου, 2020

Η Fiat υπέγραψε συμφωνία με τα συνδικάτα εργαζομένων, η οποία περιλαμβάνει σειρά μέτρων για την προστασία της υγείας του προσωπικού, μόλις ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία των μονάδων παραγωγής, που διεκόπη λόγω της πανδημίας του COVID-19. Τα ίδια μέτρα θα ισχύσουν και για το προσωπικό των προμηθευτών που θα εισέρχεται στις εγκαταστάσεις του ομίλου FCA. Η λειτουργία των μέτρων θα παρακολουθείται, τόσο από την εταιρεία, όσο και από τα συνδικάτα.

Οι κατευθύνσεις που επιβεβαιώνονται με τη συμφωνία, εστιάζουν στην αυστηρή τήρηση των μέτρων για την καταπολέμηση του COVID-19 και την εφαρμογή των καλύτερων πρακτικών του ομίλου σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, επιπρόσθετα των ενεργειών καθαρισμού και απολύμανσης των εργοστασίων και των γραφείων, ενέργειες που θα επαναληφθούν και πριν την επανεκκίνηση της παραγωγής, η FCA θα εφοδιάσει όλες τις θέσεις εργασίας και τους κοινόχρηστους χώρους με κατάλληλα απολυμαντικά προϊόντα. Παράλληλα η συμφωνία περιλαμβάνει τη διανομή ενημερωτικού υλικού, το οποίο θα λάβουν όλοι οι εργαζόμενοι μέσω της εφαρμογής WhatsApp.

Τέλος η εταιρεία θα εφοδιάσει κάθε εργαζόμενο με ένα πλήρες σετ μέσων προσωπικής προστασίας, το οποίο θα χρησιμοποιείται και θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Κ.Π.

 

Read previous post:
ΣΥΡΙΖΑ: Διαφάνεια στη διάθεση των κονδυλίων για την ενημέρωση των πολιτών

Ζήτημα δημοκρατίας, χαρακτήρισε τον πλουραλισμό και την πολυφωνία στην ενημέρωση του ελληνικού λαού, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης,...

Close