Η επιστήμη και η τέχνη ανήκουν σε όλον τον κόσμο, και μπροστά τους εξαφανίζονται τα σύνορα - Johann Wolfgrang von Goethe

Η Fiat Chrysler Automobiles αναμένει κερδοφορία στην Ευρώπη

22 Μαΐου, 2019

Η Fiat Chrysler Automobiles, αναμένει να αποκαταστήσει την κερδοφορία της στην Ευρώπη, μέχρι το τέταρτο τρίμηνο ή νωρίτερα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ιταλικού ομίλου, Μίχαελ Μάνλεϊ.

Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, η Fiat Chrysler Automobiles(FCA) σημείωσε απώλειες 19 εκατ. ευρώ, στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, αναφέρει το Automotive News Europe.

Τα έσοδα της FCA στην περιοχή EMEA μειώθηκαν κατά 10%, λόγω χαμηλότερων όγκων στις πωλήσεις. Οι αποστολές καινούργιων οχημάτων στις αγορές μειώθηκαν κατά 44.000 μονάδες. Η πτώση άγγιξε το 12% και ο μειωμένος όγκος των αποστολών περιορίσθηκε στις 302.000 μονάδες. Οι μάρκες Alfa Romeo και Fiat κατέγραψαν την μεγαλύτερη πτωτική τάση, δήλωσε ο Μάνλεϊ.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το νέο crossover που βασίζεται στο πρωτότυπο Alfa Romeo Tonale, θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την αναβίωση των οικονομικών στοιχείων της FCA. Το πρωτότυπο Alfa Romeo Tonale, έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου της Γενεύης τον Μάρτιο και απέσπασε θετικές κριτικές.

Read previous post:
Φιλιππίδης, Καραλής στο μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα γίνει στην Καλλιθέα το μίτινγκ Αλμάτων, "Καλλιθέα", στο οποίο θα πάρουν μέρος σπουδαίοι Ελληνες αθλητές...

Close