Με κακούς νόμους και καλούς δημόσιους λειτουργούς είναι ακόμα δυνατόν να κυβερνήσεις. Με κακούς δημόσιους λειτουργούς όμως, ούτε οι καλύτεροι νόμοι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Otto von Bismarck, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος

Η Εθνική Τράπεζα και η MasterCard σας στέλνουν στον τελικό του UEFA Champions League  στην Κωνσταντινούπολη

7 Απριλίου, 2023

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League πλησιάζει. Στις 10 Ιουνίου οι δύο κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, έπειτα από μία σκληρή κι απαιτητική σεζόν θα φτάσουν στο τέλος της διαδρομής στο «Ataturk Olympic Stadium», διεκδικώντας με πάθος το τρόπαιο της κορυφαίας, ποδοσφαιρικής διασυλλογικής της Ευρώπης και η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, δίνουν την ευκαιρία σε έξι τυχερούς να το ζήσουν όλο αυτό από κοντά.

Κάνοντας χρήση της πιστωτικής κάρτας Mastercard ® της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές συναλλαγές από 27/3/2023 έως και 30/04/2023, κάθε κάτοχος της κάρτας διεκδικεί διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό τον τελικών!

Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν τρεις (3) τυχεροί που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Champions League. Στα εισιτήρια συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο, από και προς το στάδιο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, καθώς και της διαμονής. Στο τέλος του αγώνα δε, ένα δώρο έκπληξη από την UEFA περιμένει κάθε νικητή!

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.
Όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην κλήρωση για το εισιτήριό της μεγαλύτερης γιορτής του συλλογικού ποδοσφαίρου, μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις καθημερινές συναλλαγές την πιστωτική τους κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα.

Ακόμη κι όσοι δεν έχουν πιστωτική κάρτα, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους για να την αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες.

Διότι η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black, είναι εδώ και προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε ταξίδι κι άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια!

Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr