Οι άνθρωποι απαιτούν ελευθερία του λόγου σαν αντιστάθμισμα στην ελευθερία σκέψης που σπάνια χρησιμοποιούν. Soren Kierkegaard, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Η επιτυχία των 90ς ‘We’re Going to Ibiza!’ ξανά στην κορυφή μετά το Ίμπιζαγκέιτ

22 Μάιος, 2019

Ένα τραγούδι της δεκαετίας του 1990 εκτοξεύτηκε ξανά στην κορυφή των μουσικών τσαρτς 20 χρόνια μετά την πρώτη του επιτυχία, έπειτα από το σκάνδαλο της «υπόθεσης της ‘Ιμπιζα» που ανάγκασε τον ακροδεξιό αντικαγκελάριο της Αυστρίας σε παραίτηση.

«Ουάου, το Going to Ibiza είναι νούμερο 1 στην Αυστρία», είπε με tweet της το ολλανδικό συγκρότημα Vengaboys για το τραγούδι της που το είδε σήμερα στην κορυφή των μουσικών προτιμήσεων στα αυστριακά τσαρτς των iTunes.

Το τραγούδι We’re Going to Ibiza άρχισε να γίνεται ξανά διάσημο το Σάββατο όταν παίχτηκε από κάποιους διαδηλωτές στην καγκελαρία στην Βιέννη, καθώς ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε ανακοίνωνε την παραίτησή του.

Το επίμαχο βίντεο, που μαγνητοσκοπήθηκε στη διάσημη πλέον βίλα στην Ίμπιζα της Ισπανίας, προκάλεσε τριγμούς στην κυβέρνηση και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Μάλιστα, η αυστριακή ταμπλόιντ sterreich άρχισε σήμερα μια λοταρία με την οποία προσφέρει στους αναγνώστες της ένα Σαββατοκύριακο στην έπαυλη του σκανδάλου.

Read previous post:
Δήλωση πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε την...

Close