Το πιο θλιβερό στη ζωή αυτή τη στιγμή είναι ότι η επιστήμη συγκεντρώνει γνώση πολύ πιο γρήγορα από ό,τι η κοινωνία αποκτά σοφία. - Isaac Asimov, 1920-1992, Αμερικανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας

Η επιστολή-απάντηση του Κλοπ σε 10χρονο φίλο της Γιουνάιτεντ

21 Φεβρουαρίου, 2020

    Επιστολή-απάντηση του Γιούγκεν Κλοπ σε έναν 10χρονο, που ζητούσε από τον Γερμανό προπονητή να σταματήσει να… νικά με την Λίβερπουλ, εξηγώντας τους λόγους που δεν του επιτρέπουν να τον βοηθήσει.   

    «Αγαπητέ Γιούργκεν, το όνομά μου είναι Ντάραγκ, είμαι 10 ετών. Είμαι φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο λόγος που γράφω είναι για να διαμαρτυρηθώ. Η Λίβερπουλ κερδίζει πάρα πολλά παιχνίδια. Εάν κερδίσει εννέα ακόμα θα έχει το αήττητο ρεκόρ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Όντας φίλαθλος της Γιουνάιτεντ, είναι πολύ θλιβερό. Γι αυτό, την επόμενη φορά, παρακαλώ, να κάνετε να χάσει η Λίβερπουλ. Απλά πρέπει να αφήσετε την άλλη ομάδα να σκοράρει. Έλπίζω να σας πείσω να μην κερδίσετε το πρωτάθλημα ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι», ανέφερε ο 10χρονος στην επιστολή του στον Γιούργκεν Κλοπ.
 
    Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, αφού διάβασε την επιστολή, δεν δίστασε να απαντήσει, ευχαριστώντας τον μικρό φίλαθλο και εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο αίτημά του. 

Read previous post:
Το «προΣfΕΕρουμε» στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αθήνας του ΕΕΣ

Τα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επισκέφθηκε χθες κλιμάκιο του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), στο...

Close