Φανατικός είναι κάποιος που δεν θέλει ν αλλάξει γνώμη και δεν θέλει ν’ αλλάξει θέμα - Ουίνστον Τσώρτσιλ

Η επανεργοποίηση των γαλλικών τραπεζών στην ελληνική αγορά στο επίκεντρο επαφών του Άδ. Γεωργιάδη στο Παρίσι

29 Ιανουαρίου, 2020

Συνάντηση με εκπροσώπους γαλλικών τραπεζών, στο πλαίσιο του Ελληνογαλλικού επενδυτικού συνεδρίου στο Παρίσι είχαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός, Γιάννης Τσακίρης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βασικό θέμα στη συνάντηση ήταν η επανεργοποίηση των γαλλικών τραπεζών στην ελληνική αγορά σε ό,τι αφορά στη συγχρηματοδότηση μεγάλων έργων αλλά και τη συγχρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της Credit Agricole, της HSBC, της Societe Generale και της Banque publique d’investissement. Σημειώνεται ότι στην κοινή δήλωση σχετικά με την ελληνογαλλική οικονομική εταιρική σχέση, την οποία υπέγραψαν σήμερα στο Παρίσι οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο γάλλος υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Bruno Le Maire περιλαμβάνεται η πρόθεση να υποστηριχθεί η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, έχοντας ως βάση τη συνεργασία της  με την Bpifrance.

Read previous post:
Μια ξεχωριστή εμπειρία spa, σε έναν παγωμένο ποταμό στη Σουηδία

Μετά από εργασίες 16 μηνών, το ξενοδοχείο και spa «Arctic Bath», πάνω στο παγωμένο ποταμό Lule στη επαρχία Lapland της...

Close