Η βία, είτε φυσική είτε ψυχική, είναι μια αναζήτηση της ταυτότητας και του νοήματος. Όσο λιγότερη ταυτότητα, τόσο μεγαλύτερη βία - Marshall McLuhan

Η Ένωση Κεντρώων θα κερδίσει το στοίχημα εισόδου στη Βουλή

20 Ιούνιος, 2019

Την αισιοδοξία του ότι η Ένωση Κεντρώων θα κερδίσει το στοίχημα της εισόδου της στην Βουλή, εξέφρασε μιλώντας στον ALPHA ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι το κόμμα του έκανε δεκάδες προτάσεις στην 4ετία που πέρασε, χωρίς ωστόσο να ακουστεί ποτέ η φωνή της Ένωσης Κεντρώων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ νομοθετούσαν πάντα με γνώμονα το δικό τους πολιτικό συμφέρον και αγνοούσαν τις προτάσεις των άλλων κομμάτων και δη της Ένωσης Κεντρώων» ανέφερε ο κ. Λεβέντης και τόνισε «πως πρέπει να υιοθετηθούν οι προτάσεις της Ένωσης Κεντρώων που αφορούν την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, της διαφθοράς, της ανεργίας καθώς επίσης τον έλεγχο των δημοσίων δαπανών από Ανεξάρτητη Αρχή Έλέγχου, αλλά και την ποινικοποίηση του ρουσφετιού από πολιτικά πρόσωπα».

Τέλος, αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι «οι Τούρκοι επιδιώκουν να μας σύρουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» επισημαίνοντας ότι «οι γείτονές μας καταλαβαίνουν μόνο από ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και από αυστηρές οικονομικές κυρώσεις».

Read previous post:
Ισχυρό ΚΚΕ και ετοιμότητα για τις επικίνδυνες εξελίξεις στη περιοχή

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ, ανέφερε ότι "το σίγουρο αυτή τη στιγμή...

Close