Η ισότητα μπορεί να είναι δικαίωμα, αλλά καμία δύναμη στη γη δεν θα την κάνει γεγονός. - Ονόρε ντε Μπαλζάκ, 1799-1850 , Γάλλος συγγραφέας

Η εμπιστοσύνη, «πυρήνας» της φιλοσοφίας της ZeniΘ

14 Σεπτέμβριος, 2018

Ένα κερδισμένο στοίχημα για τη ZeniΘ που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, περιγράφει με  έξυπνο και  χιουμοριστικό τρόπο το καινούριο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας, που έχει αναδειχθεί ως  ο  πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών της. Ήδη εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τη ΖeniΘ για την παροχή  ενέργειας, και για ηλεκτρικό ρεύμα και για φυσικό αέριο, όπως αναφέρει η εταιρεία.
Το σποτ που φέρει τον τίτλο  «Το στοίχημα»  και προβάλλεται στο Youtube, στα social media και στο zenith.gr,  ως ταινία μικρού μήκους, περιγράφει ένα …»ποδοσφαιρικό στοίχημα» που κερδίζεται χάρη  στην εμπειρία, στην ομαδικότητα αλλά κυρίως  στην αξία της εμπιστοσύνης. Η όλη ταινία περιστρέφεται γύρω από μια παρέα καθημερινών αντρών, που βάζουν ένα στοίχημα φαινομενικά χαμένο. Η ήττα μοιάζει δεδομένη, αλλά με την εμπιστοσύνη, την εμπειρία και την κατάλληλη υποστήριξη,  καταφέρνουν να  κάνουν την ανατροπή. Η «υποστήριξη» δεν είναι άλλη από την ιταλική παρουσία στο management και την ελληνική εμπειρία και το ταλέντο που μεταφέρεται από τα αστέρια της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου  Παναγιώτη Ταχτσίδη και Αλέξανδρο Τζιώλη και του αρχηγού της Εθνικής, Βασίλη Τοροσίδη.   
Το σποτ αποτελεί αναφορά τόσο στην κεντρική φιλοσοφία της ZeniΘ, που είναι η εμπιστοσύνη, όσο και στη χορηγία  στην  Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, την οποία η  ZeniΘ στηρίζει ήδη για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως ένθερμος χορηγός, όπως υπογραμμίζει η εταιρεία. 
Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Επικοινωνίας και  Marketing  της  ZeniΘ  δήλωσε: «Η ΖeniΘ από το 2000 μιλάει με τις πράξεις της και όχι με μεγάλα λόγια. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε στους Έλληνες καταναλωτές. Από τη μια η εμπιστοσύνη και η στήριξη στην ομάδα όλων των Ελλήνων, της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, και από την άλλη τα καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες ενέργειας που παρέχουμε πλέον σ’ ολόκληρη τη χώρα. Χάρη σ’ αυτές, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών και συνεχίζουμε». Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του ακόμα μία φορά για τη συνεργασία με την Ogilvy Action.
«Το τηλεοπτικό σποτ είναι η ναυαρχίδα μιας ολοκληρωμένης 360ενέργειας, που  θα χτιστεί  πάνω  στην χορηγία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και θα ολοκληρωθεί με  μια  δράση κοινωνικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης  στο κοινό», αναφέρει η Zeniθ.   
Μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό σποτ στη διεύθυνση: 
https://www.youtube.com/watchv=rp8jIfOuWts
 

Read previous post:
Νέες δημοτικές συγκοινωνιακές γραμμές στο δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Με δύο λεωφορεία και μία νέα γραμμή που θα συνδέει τη Νίκαια με τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη ενισχύεται η δημοτική...

Close