Οι άνθρωποι ήταν πιο ευτυχισμένοι κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, όταν κάθε στιγμή διέτρεχαν τον κίνδυνο να σκοτωθούν και έπρεπε να παίρνουν συνεχώς αποφάσεις ζωής και θανάτου - Ζαν-Πωλ Σαρτρ

Η Έμεν θα μπορεί να διαφημίζει εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Έμεν θα έχει πλέον δικαίωμα να διαφημίζει στις φανέλες των παικτών της το λογότυπο εταιρείας σεξουαλικών παιχνιδιών, μετά από απόφαση της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ένωσης (KNVB) να ανατρέψει προηγούμενη οδηγία της.

Ο ολλανδικός ποδοσφαιρικός σύλλογος απέσυρε την περασμένη εβδομάδα το λογότυπο των νέων χορηγών “EasyToys”, που περιγράφεται ως ερωτικό ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά η KNVB άλλαξε γνώμη μετά από μια «καταιγίδα» ενστάσεων, κριτικών και συνομιλιών με την διοίκηση της Έμεν.

«Η Έμεν και η KNVB κατέληξαν σε μια προσωρινή λύση για τη χρήση του λογότυπου της EasyToys, ως χορηγού της φανέλας, μετά από διαβούλευση» αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.
«Αυτή η λύση σημαίνει ότι η EasyToys θα αναγράφεται στις φανέλες των παικτών της πρώτης ομάδας της Έμεν, για μια σεζόν προς το παρόν. Η ομάδα μας θα παίξει στην έδρα της εναντίον της Βίλεμ για πρώτη φορά με την EasyToys στο στήθος την Κυριακή» προστίθεται.

Την περασμένη εβδομάδα η KNVB απαγόρευσε στην Έμεν να προβάλει το λογότυπο, με το εξής αιτιολογικό: «Δεν είναι σωστό να προβάλουμε χορηγία από τη σεξουαλική βιομηχανία στους αγώνες. Παραβιάζεται έτσι ο κανονισμός λειτουργίας της Ένωσης. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι το ποδόσφαιρο είναι για μικρούς και μεγάλους».

 

Χρ. Μουρδουκούτας

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Καμπερίδης: «Δομημένη ομάδα ο Ιωνικός»

Αναχώρησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα ο Αρης, για την αυριανή αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της...

Close