Δεν γνωρίζω κανένα λαό που να πλούτισε ύστερα από νίκη σ’ έναν πόλεμο. Voltaire, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας

Η ελληνική παρουσία στα Nacra 17 και 49er

30 Σεπτεμβρίου, 2020

    Σε αντίθεση με άλλες διεθνείς ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, που ακυρώθηκαν λόγω κορονοϊού, στην Αυστρία διεξάγεται κανονικά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις κλάσεις Nacra 17 και 49er. Η χώρα μας συμμετέχει με δύο σκάφη, ένα σε κάθε κλάση.

    Στα Nacra 17, συμμετέχουν 30 σκάφη και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες τρεις ιστιοδρομίες. Ο Ιορδάνης Πασχαλίδης (Ν.Ο.Θ.) με την Μυρτώ Παπαδοπούλου (Ι.Ο.Π.), άρχισαν πολύ καλά με μία 6η θέση και στη συνέχεια τερμάτισαν 20οι και 17οι αντίστοιχα. Με 43 βαθμούς ποινής, βρίσκονται στην 15η θέση της γενικής κατάταξης.

    Στα 49er «τρέχουν» 55 σκάφη και επίσης έχουν γίνει τρεις κούρσες. Οι Πέτρος Κωνσταντινίδης και Ευάγγελος Δολιανίτης (Ν.Ο.Θ.) τερμάτισαν 26οι, 22οι και 22οι αντίστοιχα και με 70 βαθμούς ποινής βρίσκονται στην 50η θέση της γενικής κατάταξης.
Γ. Διακογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Αναχώρησε από τη χώρα μας ο Μ. Πομπέο, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο σπίτι του Κυρ. Μητσοτάκη στα Χανιά

Για δεύτερο βράδυ χθες, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, φιλοξένησε τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στο...

Close