Ένα έθνος, για να έχει καλούς στρατιώτες, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε πόλεμο. Napoleon Bonaparte, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης.

Η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση στη Ν.Α Ασία, Food and Hotel Asia 2018

7 Μαΐου, 2018

  

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της εθνικής συμμετοχής στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων, ποτών και ξενοδοχειακού εξοπλισμού στη Ν.Α Ασία Food and Hotel Asia 2018. Η έκθεση διεξήχθη στη Σιγκαπούρη στις 24 – 27 Απριλίου και η Ελλάδα αντιπροσωπεύθηκε από 14 εταιρείες. Η έκθεση προσέλκυσε 3.500 εκθέτες και 71 εθνικές συμμετοχές από όλο τον κόσμο και περίπου 70.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Το εθνικό περίπτερο οργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και φιλοξένησε 10 εταιρείες τροφίμων και ποτών και 4 εταιρείες παραγωγής εξοπλισμού ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων εστίασης (HORECA).

Η εθνική συμμετοχή ξεχώρισε τόσο για τα ποιοτικά προϊόντα τροφίμων που παρουσίασε (έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, προϊόντα ζύμης, χυμούς, κλπ) όσο και για τον ποιοτικό και υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων.

Οι Έλληνες εξαγωγείς έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εμπορικών επαφών που πραγματοποίησαν και δήλωσαν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν ξανά στην επόμενη διοργάνωση το 2020.

Την εθνική συμμετοχή τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρέσβης της Ελλάδας στη Σιγκαπούρη, κ. Κωνσταντίνα Κολιού και η Γραμματέας ΟΕΥ Α’, κ. Βασιλική Κουσκούτη.

 

Enterprise Greece

Ο Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας.

 

  

 

Περισσότερα στη κατηγορία Τουρισμός
Στην Αθήνα τον Οκτώβριο το Παγκόσμιο Συνέδριο Μαρινών

Στο επίκεντρο της προσοχής της παγκόσμιας βιομηχανίας θαλάσσιου τουρισμού, το τριήμερο 25 - 27 Οκτωβρίου 2018 θα βρεθεί η Αθήνα...

Close