Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις αν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον είναι να τον εμπιστευτείς. Ernest Hemingway, 1899-1961, Αμερικανός συγγραφέας, Νόμπελ 1954

Η εξαιρετική εμφάνιση της Honda στο GP της Αυστραλίας γέμισε με αισιοδοξία τους επικεφαλής της ιαπωνικής εταιρείας

18 Μαρτίου, 2019

Έπειτα από μια εξαιρετική εμφάνιση στο GP της Αυστραλίας η Honda επέστρεψε στο βάθρο μετά από καιρό, χάρη στην αποφασιστικότητα του Max Verstappen. Η τρίτη θέση, όπως ήταν αναμενόμενο, γιορτάστηκε από τους ανθρώπους της Honda, που ατενίζουν πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του GP.

Ο πιλότος της Honda που ξεκίνησε από την 4η θέση και μετά την εκκίνηση του αγώνα κατάφερε να κρατήσει επαφή με τους τρεις προπορευόμενους, Valtteri Bottas, Lewis Hamilton και Sebastian Vettel έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά. Με τους Hamilton και Vettel να μπαίνουν νωρίς στα πιτς για αλλαγή ελαστικών, στον 15ο και στον 14ο γύρο αντίστοιχα, η καλή στρατηγική της Aston Martin Red Bull Racing έδωσε την ευκαιρία στον Max να μπει στα πιτς για μεσαίας γόμας ελαστικά αρκετά αργότερα από τους αντιπάλους του (στον 25ο γύρο), με αποτέλεσμα να βρεθεί γρήγορα και πάλι πίσω από τους δύο οδηγούς.

«Από την ημέρα που ξεκίνησε η συνεργασία μας ήταν εκπληκτική και πραγματικά την απολαμβάνω, οπότε αυτήν την 3η θέση την αξίζουμε όλοι μας. Το ότι μπόρεσα να απειλήσω τον Lewis στο τέλος του αγώνα και το ότι προσπέρασα στην πίστα τον Seb, κάτι πολύ δύσκολο εδώ, ήταν πολύ θετικό. Είχαμε ένα μικρό πλεονέκτημα με τα ελαστικά όμως ήταν απολαυστικό ότι μπορούσα να ασκήσω πίεση στον Lewis κι ας μην κατάφερα να τον πλησιάσω τόσο ώστε να τον προσπεράσω. Το μονοθέσιο δούλεψε πολύ καλά και φαίνεται πως είμαστε δυνατοί και στις ευθείες, κάτι που είναι καλό σημάδι για το υπόλοιπο της χρονιάς. Έμαθα ότι αυτό είναι το πρώτο βάθρο της Honda από το 2008, είμαι λοιπόν πολύ χαρούμενος που πέτυχα σήμερα αυτό το αποτέλεσμα», τόνισε ο ο πιλότος της Honda.

Ο 2ος αγώνας της χρονιάς είναι το Bahrain Grand Prix την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Read previous post:
Ο Αλ. Τσίπρας συζητά, απόψε, με νέους για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης

Ανοικτή συζήτηση με νέους για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης, θα έχει απόψε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε...

Close