Η ελεύθερη βούληση και η βούληση που υποτάσσεται σε ηθικούς νόμους είναι ένα και το αυτό πράγμα. Immanuel Cant, 1724-1804, Γερμανός φιλόσοφος

Η εφορία απέρριψε την προσφορά του Ρονάλντο

19 Μαρτίου, 2018

Η αντιδικία μεταξύ των ισπανικών φορολογικών αρχών και του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ερευνήθηκε για φερόμενη φοροδιαφυγή 14,7 εκατομμυρίων ευρώ, έληξε χωρίς συμφωνία. Η «El Mundo» έκανε λόγο για «κενή επιταγή» που προσέφερε ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική οικονομική διοίκηση, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση και να αποφύγει τις ποινές. 

Σύμφωνα με το «As», η προσφορά του CR7 περιορίστηκε στα 3,8 εκατομμύρια ευρώ και απορρίφθηκε επειδή θεωρήθηκε «μη συμφέρουσα». Ο διάσημος άσος, ανέφεραν πηγές της έρευνας, προσέφερε ένα «ασήμαντο ποσό σε σύγκριση με την αμφισβητούμενη φοροδιαφυγή» και καλείται πλέον να πληρώσει τα πάντα, συν το πρόστιμο. 

Συνολικά, το ποσό που απαιτούν οι ισπανικές φορολογικές αρχές από τον Ρονάλντο ανέρχεται σε 25.693.315,39 ευρώ, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο της φερόμενης φοροδιαφυγής. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η ανάλυση θα δημοσιοποιηθεί πριν από τις 15 Ιουνίου, ενώ μία ημέρα πριν θα έχει ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
«Η είσοδος του Σαββίδη ξεχείλισε το ποτήρι»

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραχώρησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Close