Η διαφορά ανάμεσα στο θάνατο και στους φόρους είναι ότι ο θάνατος δεν γίνεται χειρότερος κάθε φορά που συνεδριάζει το Κογκρέσο. Will Rogers, 1879-1935, Αμερικανός ηθοποιός

«Η Δύναμη, μαζί σου!»

26 Δεκεμβρίου, 2017

Αυτά τα Χριστούγεννα προβάλλεται το «Star Wars: Last Jedi». Όμως, στον κινηματογράφο Imax στο Indiana State Museum, κάποια περίεργα εκθέματα συνοδεύουν τις εκεί προβολές της κινηματογραφικής σειράς (με την οποία έχουμε κολλήσει, και δεν ξεκολλάμε ο κόσμος να χαλάσει).

Τρεις Darth Vader, ένας C3PO που μοιάζει με άγιο, ένας Kylo Ren, ακόμη και ένας κλασικός Walker των αυτοκρατορικών δυνάμεων. Είναι περίεργα γιατί διακρίνουμε πάνω τους κομμάτια που μας θυμίζουν τις δημιουργίες του οίκου Louis Vuitton.

Η ιδέα ήταν του Αμερικανού γλύπτη Γκέιμπριελ Ντίσο (Gabriel Dishaw). Στην προηγούμενη σειρά έργων του – εμπνευσμένη από το Star Wars, – τα πρόσωπα της ιστορίας, ρομπότ ή άνθρωποι, είχαν αποδοθεί με έντονες πινελιές κουλτούρας σαμουράι.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Φόρο τιμής στα θύματα των επιθέσεων από την βασσίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' αποτίει φόρο τιμής σήμερα στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ κατά τη...

Close