Μπορεί κανείς να φυλακιστεί σ΄ ένα δωμάτιο με ξεκλείδωτη πόρτα, αν τυχόν η πόρτα ανοίγει προς τα μέσα και δεν του περάσει απ΄ το να τραβήξει αντί να σπρώξει. Ludwig Wittgenstein, 1889-1951, Αυστριακός φιλόσοφος

Η δωρεά και το μήνυμα του Ράμσεϊ

Ο Άαρον Ράμσεϊ έκανε δωρεά 10.000 λιρών στη μάχη εναντίον της πανδημίας του κορονοϊού, στα ιατρικά κέντρα του Βέιλ και του Κάρντιφ στην πατρίδα του, την Ουαλία.

Ο 29χρονος μέσος της Γιουβέντους έλαβε μέρος σε μια online φιλανθρωπική εκδήλωση της σελίδας «JustGiving», η οποία προσπάθησε να συγκεντρώσει χρήματα για τους εργαζόμενους στα τοπικά ιατρικά κέντρα. Τα οποία με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον Ράμσεϊ με σχετική ανάρτηση στο Twitter: «Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι λαμβάνοντας τη γενναιόδωρη προσφορά του Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος θέλησε να βοηθήσει το προσωπικό μας στη μάχη εναντίον της Covid-19. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα, Άαρον. Είσαι το αστέρι μας!». 

Ο πρώην μέσος της Άρσεναλ, μάλιστα, κάλεσε τον κόσμο να συμμορφωθεί με τα μέτρα των κυβερνήσεων, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το εξής μήνυμα: «Εάν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ μείνετε στο σπίτι σας. Προστατέψτε το σύστημα υγείας, όλο το ιατρικό και παρα-ιατρικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο. Εάν επιθυμείτε να βοηθήσετε και με κάποιον άλλο τρόπο, κάντε μία δωρεά. Ό,τι κι αν δώσετε, θα βοηθήσει τα νοσοκομεία μας».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

Read previous post:
Άρχισε η λειτουργία του «Εξωτερικού Ιατρείου Πρώτης Αξιολόγησης» για πιθανά κρούσματα κορονοϊού, στο ΚΥΤ Μόριας

Με την ευχή του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, «να μην υπάρξουν ασθενείς», ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του, έξω από...

Close