Η τυραννία ενός ηγεμόνα σε μια ολιγαρχία δεν είναι τόσο επικίνδυνη για το κοινό όσο η απάθεια των πολιτών σε μια δημοκρατία. Montesquieu, 1689-1755, Γάλλος στοχαστής

Η δούκισσα της Κορνουάλης για την ενδοοικογενειακή βία

16 Φεβρουαρίου, 2020

 Η σύζυγος του Καρόλου, πρίγκιπα της Ουαλίας, Καμίλα παρότρυνε τους ανθρώπους να βοηθήσουν, ώστε να καταρριφθεί το “ταμπού” της ενδοοικογενειακής βίας δημοσιοποιώντας τις ιστορίες τους.

Μιλώντας στη Daily Mail, στο περιθώριο εκδήλωσης για την ενδοοικογενειακή βία, που διοργάνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση SafeLives στο ανάκτορο στο Clarence House, στο Λονδίνο η δούκισσα της Κορνουάλης είπε ότι έχει ακούσει “θλιβερές ιστορίες” από γυναίκες που επέζησαν και έκαναν “πολλούς από εμάς στο ακροατήριο να ξεσπάσουμε σε δάκρυα”.

“Είχα το 2016 το προνόμιο να ακούσω απίστευτα γενναίες γυναίκες να λένε τις ιστορίες τους – θλιβερές ιστορίες που έκαναν πολλούς από εμάς τους ακροατές να ξεσπάμε σε δάκρυα” είπε. “Αλλά με κάθε ιστορία, το ταμπού γύρω από την κακοποίηση στην οικογένεια εξασθενεί και η σιωπή που την περιβάλλει σπάει, έτσι ώστε και άλλα θύματα να γνωρίζουν ότι υπάρχει ελπίδα για αυτά και δεν είναι μόνα” τόνισε.

Read previous post:
Ως τις 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετράει ο χρόνος για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Close