Όσο πιο πρωτότυπη είναι μια ανακάλυψη, τόσο πιο προφανής φαίνεται μετά. Arthur Koestler, 1905-1983, Ουγγροβρετανός συγγραφέας

Η ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ στηρίζει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

7 Δεκεμβρίου, 2018

 Η αμφίδρομη σχέση συνεργασίας και στήριξης μεταξύ της ΔΕΘ – Helexpo και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης τονίστηκε σε συνάντηση εκπρόσωπων των δύο φορέων που πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη.
Από τον εθνικό εκθεσιακό φορέα στη συνάντηση συμμετείχαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, Κυριάκος Ποζρικίδης και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της εταιρείας, Αλέξης Τσαξιρλής και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο διοικητής πόλης, Κωνσταντίνος Παχίδης και οι διοικητές του 1ου και του 3ου Σταθμού Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Μπαθρέλλος και Θανάσης Παπαθανασίου.
“Η ΔΕΘ- Helexpo βρίσκεται στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας με κάθε διαθέσιμο μέσο το λειτούργημά της, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, αλλά και των στενών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί όλα τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δύο πλευρές” υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo AE για τη συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας παραδόθηκαν για τις ανάγκες των πυροσβεστικών δυνάμεων της Θεσσαλονίκης 16 επιχειρησιακοί φακοί.  

Read previous post:
Ανοίγει αύριο η αυλαία του πάρκου “Αστερόκοσμος” στη ΔΕΘ

    Στον "μαγικό", χριστουγεννιάτικο κόσμο του "Αστερόκοσμου", στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν από αύριο Σάββατο...

Close