Ο πολιτισμός αρχίζει με την Τάξη, αναπτύσσεται με την Ελευθερία και καταστρέφεται με το Χάος - Will Durant

H Coca-Cola 3Ε στις Ημέρες Καριέρας Digital 2020

16 Οκτωβρίου, 2020

Στις Ημέρες Καριέρας Digital 2020 θα συμμετάσχει, ως μεγάλος χορηγός, η Coca-Cola Τρία Έψιλον. Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί ψηφιακά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ταυτόχρονα, στις 17 και 18 Οκτωβρίου. 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, έχοντας δημιουργήσει το δικό της virtual κτίριο, η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα υποδέχεται τους συμμετέχοντες σε τρία ξεχωριστά booths με διαφορετικές θεματικές. Μέσα από βίντεο, φωτογραφίες, διαδραστικές παρουσιάσεις και οπτικοακουστικό υλικό, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρεία, τα προγράμματα και τους ανθρώπους της, αλλά και το μοναδικό χαρτοφυλάκιο αγαπημένων προϊόντων που καλύπτουν κάθε στιγμή και περίσταση της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο εικονικό booth θα είναι αφιερωμένο στην ίδια την Coca-Cola Τρία Έψιλον, την κουλτούρα και την δραστηριότητα της εταιρείας. Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού θα βρίσκεται εκεί για να συνομιλήσει με συμμετέχοντες μέσω videocall, chat ή και τηλεφωνικά. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν μία σειρά από σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του διημέρου από στελέχη της εταιρείας και μέντορες του προγράμματος Youth Empowered, με πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές γύρω από την ηγεσία, την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη και τις δεξιότητες πωλήσεων. 

Το δεύτερο booth είναι αφιερωμένο στο πρόγραμμα Rise Management Trainee, που υλοποιεί εδώ και 30 χρόνια η Coca-Cola Τρία Έψιλον δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους αποφοίτους να χτίσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία, ξεκινώντας την επαγγελματική τους πορεία στην εταιρεία. Στελέχη από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και νέες και νέοι που είναι ήδη στο πρόγραμμα, θα βρίσκονται στο booth για να ενημερώσουν τους υποψήφιους και να μοιραστούν την εμπειρία τους. 

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα είναι επίσης εκεί με το δικό του virtual booth. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Youth Empowered και να ανακαλύψουν τις ευκαιρίες δικτύωσης, ενδυνάμωσης και καθοδήγησης που προσφέρει. Επιπλέον, θα μπορούν να περιηγηθούν στο νέο Youth Empowered mobile APP, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις Ημέρες Καριέρας. 
 

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
Διακρίσεις για την Intralot

Η Intralot ανακοίνωσε δύο σημαντικές διακρίσεις που απέσπασε στις κατηγορίες «Learning & Development» και «Covid-19 Response Actions» κατά την τελετή...

Close