Η εξουσία δίνεται μόνο σε αυτούς που τολμούν και σκύβουν για να την πάρουν. Μόνο ένα πράγμα έχει σημασία: να είσαι ικανός για να τολμήσεις. Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, 1821-1881, Ρώσος συγγραφέας

Η Casa Seat ανοίγει ψηφιακά για πρώτη φορά τις πόρτες της στον κόσμο παρουσιάζοντας το νέο της χώρο

2 Ιουνίου, 2020

Η Seat ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της στον κόσμο την ερχόμενη Πέμπτη μέσω ψηφιακής παρουσίασης του νέου χώρου, που βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης. Τα στελέχη της εταιρείας και οι πρεσβευτές θα ξεναγήσουν εικονικά τους επισκέπτες στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου και θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με όλα όσα θα προσφέρει η Casa Seat.

Η Casa Seat δημιουργήθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου ιδρύθηκε πριν από 70 χρόνια και ταυτόχρονα, με τη δέσμευση να είναι κόμβος κινητικότητας για την πόλη, να αποτελέσει το μέρος από το οποίο η εταιρεία θα κοιτάξει το μέλλον, προωθώντας τον αστικό πολιτισμό και προσφέροντας στους ανθρώπους ένα σημείο συνάντησης για διεξαγωγή συζητήσεων και διάδοση ιδεών για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της κινητικότητας και της βιωσιμότητας του αύριο. Τα φυσικά εγκαίνια της Casa Seat θα γίνουν μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, που επέφερε ο COVID-19.

Κ.Π.

Read previous post:
«Πράσινο φως» από Ρεάλ, κλείνει ο Πογιάτος στο «τριφύλλι»

Μια...

Close