Είναι επικίνδυνο για έναν υποψήφιο να λέει πράγματα που οι άνθρωποι μπορεί να θυμούνται - Γιουτζίν Μακάρθυ

Η Βράμπτσοβα Νίβλτοβα ονειρεύεται την 5η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες

7 Απριλίου, 2020

Όταν η Έβα Βράμπτσοβα-Νίβλτοβα έμεινε έγκυος στα τέλη του περασμένου έτους, κατάλαβε ότι θα χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Θα ήταν ο πέμπτος αγώνας της, μετά τις τρεις εμφανίσεις της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ως σκιέρ (cross-country) και τη συμμετοχή της στους Θερινούς το 2016 στο Μαραθώνιο του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η αναβολή των Αγώνων του Τόκιο για το 2021 σημαίνει ότι η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στο Μαραθώνιο, διαθέτει πλέον περισσότερο χρόνο για να είναι έτοιμη στην 5η συμμετοχή της στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

«Τελευταία έτρεξα τον Ιανουάριο», δήλωσε η Τσέχα δρομέας η οποία θα φέρει στον κόσμο το μωρό της μετά από λίγες εβδομάδες. 

«Είμαι έτοιμη να επιστρέψω στο τρέξιμο, γνωρίζω ότι δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ ξανά αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού, αλλά είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα. Όταν αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν μια μεγάλη είδηση για μένα. Αλλά ξέρω ότι θα πρέπει να προσπαθήσω για την πρόκριση και αν τα καταφέρω θα ήθελα να συμμετάσχω στους Αγώνες», πρόσθεσε.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ

Read previous post:
Ακυρώθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μελβούρνης

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μελβούρνης (MIFF), το οποίο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του...

Close