Το να έχεις ένα σύστημα, περιορίζει τον ορίζοντά σου. Το να μην έχεις είναι αδύνατο. Το καλύτερο είναι να έχεις πολλά. Reymond Queneau, 1903-1976, Γάλλος συγγραφέας.

Η βοήθεια των BIG 3 του τένις και η αγωνία επιβίωσης των… «μικρών» αθλητών

Ο αθλητικός κόσμος δεν έχει μείνει αμέτοχος στη μάχη για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Μεγάλοι αστέρες του τένις έχουν συνεισφέρει πολλά χρήματα προκειμένου να ενισχύσουν τα νοσοκομεία ή τη δημόσια υγεία στην προσπάθεια που κάνουν για την καταπολέμηση της πανδημίας. Εκτός όμως, από τα «βαριά» ονόματα, υπάρχουν και αθλητές που είναι χαμηλά στο ράκινγκ λιστ και ανησυχούν για την καθημερινότητά τους.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς την περασμένη εβδομάδα έδωσε ένα εκατομμύριο ευρώ (1,11 εκατομμύρια δολάρια) για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού στην πατρίδα του τη Σερβία, ενώ ο Ράφα Ναδάλ κάλεσε Ισπανούς αθλητές να συνεισφέρουν 11 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση της πανδημίας.
Ο Ρότζερ Φέντερερ έδωσε 1,05 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τις ευάλωτες οικογένειες στην πατρίδα του στην Ελβετία.
Αντίθετα, η Σοφία Σαπάταβα, που βρίσκεται στην 375η θέση της παγκόσμιας κατάταξης γυναικών, ζήτησε βοήθεια από τη Διεθνή Ομοσπονδία Τένις (ITF) για τους επαγγελματίες που δεν είναι στο ανώτερο επίπεδο. 
«Πολλοί δεν θα μπορέσουν να υποστηρίξουν την καθημερινότητά τους και στη συνέχεια να επανέλθουν στο τένις μετά από τρεις μήνες», ανέφερε η 31χρονη…

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Oυίλιαμς: «Δεν ξέρω αν θα διεξαχθεί άλλο Grand Slam»

Ενστάσεις στην αναμενόμενη ακύρωση του Γουίμπλεντον

 

Read previous post:
Β.Σύψα: Οι περιορισμοί δεν θα αρθούν από τη μια μέρα στην άλλη. Στο χέρι μας είναι να παραμείνουμε στο «αισιόδοξο» σενάριο

Αλήθεια τι θα γίνει την επόμενη μέρα, όταν δηλαδή έρθει η ώρα να βγούμε από τα σπίτια μας και να...

Close