Όποιος κοιτάζει προς τα έξω ονειρεύεται. Όποιος κοιτάζει μέσα του ξυπνάει. - Karl Jung, 1875-1961, Ελβετός ψυχίατρος

Η Blue Ivy πρόσφερε 19.000 δολάρια σε δημοπρασία τέχνης

20 Μαρτίου, 2018

H Beyonc και o Jay-Z δίδαξαν στην κόρη τους, Blue Ivy, τη σημασία της επένδυσης στην τέχνη.

Το βράδυ του Σαββάτου, η 6χρονη υπέβαλε αρκετές προσφορές για έργα τέχνης, ενώ καθόταν ανάμεσα στους γονείς της μαζί με μεγάλους αστέρες στο Wearable Art Gala στο Λος Άντζελες. Ήταν η δεύτερη ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσαν η γιαγιά της, Τίνα Νόουλς και ο σύζυγος της Ρίτσαρντ Λόσον, για την ενίσχυση του WACO Theater Center, κέντρου εκπαίδευσης στις τέχνες και ενδυνάμωσης μη προνομιούχων φοιτητών.

Κατά τη διάρκεια του γκαλά η μικρή Blue Ivy, η οποία φορούσε χρυσό φόρεμα όπως η μητέρα της, έκανε μια αρχική προσφορά 17.000 δολαρίων για έναν πίνακα του Sidney Poitier, σύμφωνα με το Vanity Fair. Ενθουσιασμένη έκανε μια άλλη προσφορά και ανέβασε την τιμή σε 19.000 δολ.

Ο Jay-Z με ξεκαρδιστικό τρόπο, στη συνέχεια προσπάθησε να κατεβάσει την ταμπέλα που κρατούσε στο χέρι η υπερβολικά ενθουσιώδης κόρη του. Ο Τάιλερ Πέρι κέρδισε τελικά τον πίνακα για 20.000 δολ.

«Η μητέρα και ο πατέρας της, τής είπαν για το πώς συλλέγεις έργα τέχνης και ότι αυτό είναι μια μεγάλη υπόθεση για τους Αφροαμερικανούς», εξήγησε στο κοινό ο παρουσιαστής Σταρ Τζόουνς. 

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Οι Flight of the Conchords ακύρωσαν περιοδεία λόγω «ροκ» ατυχήματος

Ακυρώνουν σειρά εμφανίσεων τους οι Flight of the Conchords λόγω ατυχήματος του ενός από τους δύο της παρέας Μπρετ Μακένζι.

Close